Verpakkingenxl partner van Gildepak!

We mogen vanaf nu Verpakkingenxl uit Enschede welkom heten als partner van inkoopvereniging Gildepak! Verpakkingenxl kan nu ook volop profiteren van de inkoopvoordelen van Gildepak. Met het partnerschap van Verpakkingenxl realiseert Gildepak een verdere groei in omvang voor de inkoop van alle producten die we op voorraad hebben.

Verpakkingenxl is ontstaan vanuit de eigen behoefte aan verpakkingsmaterialen van het moederbedrijf Specishops BV. Dit jonge bedrijf bestaat 10 jaar en heeft de afgelopen jaren verschillende productgroepen, zoals LED verlichting en fitnessartikelen, verkocht via online platforms en eigen webshops. Vanuit de eigen behoefte aan verpakkingsmaterialen voor het verzenden van deze producten is de handel in verpakkingen ontstaan. Alle andere productgroepen zijn inmiddels verkocht waardoor de focus nu volledig ligt op de online handel in verpakkingen.

We zijn er dan ook trots op dat Verpakkingenxl nu ook als partner is aangesloten bij Gildepak. Samen gaan we verder groeien en een mooie toekomst tegemoet.