Van Es Verpakkingen nu ook lid van Gildepak!

Wederom mogen we een bedrijf welkom heetten en dit keer is dat Van Es Verpakkingen uit Yerseke die als nieuw lid vanaf 01-10-2023 bij Gildepak aangesloten is. Van Es Verpakkingen kan nu ook volop profiteren van de inkoopvoordelen van Gildepak. Met het lidmaatschap van Van Es Verpakkingen kunnen we verder groeien in omvang voor de inkoop van alle producten die we op voorraad hebben.

Van Es Verpakkingen is dé groothandel voor verpakkingsmaterialen voor schaal-en schelpdieren en hebben een groot assortiment in houten producten die allemaal in eigen beheer en op maat gemaakt worden voor hun klanten. Hierbij kunt u denken aan: mandjes, kistjes, snijplanken maar ook mosselpannen, oestermessen en netzakken.

Naar welke verpakking u op zoek bent, ze denken graag met u mee van de keuze van het materiaal, formaat van ontwerp en bedrukking tot aan het transport. Van Es Verpakkingen heeft door jarenlange ervaring de juiste kennis in huis om u te helpen kiezen voor de juiste verpakking. De verpakking die uw product compleet maakt.

We zijn erg blij dat Van Es Verpakkingen nu ook als lid is aangesloten bij Gildepak. Onze groep aangesloten bedrijven blijft groeien. Samen gaan we verder groeien en een mooie toekomst tegemoet!