Eldee Packaging nu ook partner van Gildepak!

Wederom mogen we een bedrijf welkom heetten en dit keer is dat Eldee Packaging uit Kerkrade die ook als partner vanaf nu bij Gildepak aangesloten is. Eldee Packaging kan nu ook volop profiteren van de inkoopvoordelen van Gildepak. Met het partnerschap van Eldee Packaging kunnen we verder groeien in omvang voor de inkoop van alle producten die we op voorraad hebben.

Eldee Packaging is opgericht in 1952 onder de naam ‘Eldee Papier’, en sindsdien gehuisvest in Kerkrade. Een modern, dynamisch bedrijf dat de laatste jaren een sterke groei heeft doorgemaakt. Het bedrijf specialiseert zich in het leveren en de bedrukking van verpakkingen voor o.a. bakkerijen, slagerijen, horeca, grootverbruik en industrie. Eldee Packaging staat vanaf het begin garant voor maatwerk voor hun klanten. Het bedrijf beschikt over elektrisch aangedreven bestelauto’s om de klanten duurzaam te beleveren.

We zijn erg blij dat Eldee Packaging nu ook als partner is aangesloten bij Gildepak. Onze groep aangesloten bedrijven groeit en dit maakt dat Eldee Packaging alweer het 31ste aangesloten bedrijf is bij inkoopvereniging Gildepak! Samen gaan we verder groeien en een mooie toekomst tegemoet.